Jeg arbejder hovedsageligt med olie på lærred. Mine oliemalerier bliver til gennem en lang proces, hvor jeg lægger lag på lag af farverne til der langsomt bygges et farvespil op. Billederne er en blanding af figurativ og abstrakt kunst. Mine værker er intuitivt styret af farver, form, bevægelse.
Inspiration – den er konstant. Den kommer fra små øjeblikke i daglig dagen, fra oplevelse af naturen, meditation, kunst, musik.
Det er søgen og behov efter at skabe balance når det er ubalance, at skabe ro når der er kaos. Det er min indre trang til at udtrykke sig, det er mit ”sprog” at kommunikere med omverden.
I Sverige har jeg malet hos Kenneth Sjöö. I Danmark har jeg været elev hos Erik Jørgensen. Endvidere har jeg delt atelier med Erik og fulgt ham i sit arbejde, hvilket har været en uvurderlig inspiration for mig.

”Hvis malerens spontanitet er ægte, gentager han aldrig sig selv. Et nyt billede gentages ikke, det uddybes. Livet gentager heller aldrig sig selv. Vi er på en evig vandring. At male er at være i den dybeste overensstemmelse med naturen i sig selv.”
Eigil Jacobsen